Poemes de Destrucció

by Lád Cúig

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    name your price

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Poemes de Destrucció via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days

    €10 EUR or more 

   

1.
01:34
2.
3.
4.
5.
6.
03:12
7.
8.
9.
03:32
10.

about

Gravat i mesclat entre els mesos de setembre del 2015 i març 2016 a Input Studios (Arenys de Munt). Masteritzat a UltraMarinos Master (Barcelona). Imatge gràfica a càrrec de Maria Farré i fotografia de Roser Gamonal.

credits

released May 27, 2016

Martí Barri (teclat), Vicenç Comí (baix), Albert Escrig (gaita i whistle), Carles Escrig (veu, acordió, mandolina i guitarra acústica), Raúl Ortiz (guitarres i veus), Jordi Rabasseda (guitarres i veus), Biel Romaní (violí), Lluís Subirana (bateria)

tags

license

about

Lád Cúig Arenys De Munt, Spain

Lád Cúig neix el 2005 i poc a poc anirà assumint compromís i estabilitat, definint-se cap a la música tradicional irlandesa, que poc a poca anirà agafant contundència amb la influència d'altres estils. A principis de 2013, publica "Tenim les Arrels". Després de problemes interns, amb una nova formació, aposta per un estil més contundent, derivat de la simbiosi del punk/rock amb l'arrel celta. ... more

contact / help

Contact Lád Cúig

Streaming and
Download help